Bekkenbodem-yoni healing

Bekkenbodem-yoni healing

Bekkenbodem-yoni healing

De bekkenbodem van een vrouw is haar dragende kracht. De baarmoeder, eierstokken, blaas en yoni (vagina) vinden hun thuis in het bekken. Veel vrouwen hebben hun bekken gevoelsmatig verlaten en/of  hebben er weinig gevoelscontact mee. Allerlei oorzaken kunnen hieraan ten grondslag liggen en het gevolg is veelal een onvervulde seksualiteit, vaginale klachten zoals droogheid, pijn bij het vrijen, geen orgasme kunnen krijgen en gevoelloosheid.

De cellen van onze vagina en baarmoeder hebben een eigen geheugen waarin alles opgeslagen ligt wat we ooit als vrouw aan emoties ervaren hebben. Dit kan zelfs terug gaan tot ervaringen met onze moeder, overgrootmoeder en daarvoor. Het wordt nl. ook doorgegeven via het bloed van de moeder als we in haar buik groeien. Al deze herinneringen kunnen bv. onze yoni laten verkrampen, gevoelloos maken en droog leggen.

De natuurlijke staat van  de yoni en baarmoedermond is zacht en de aanrakingen zijn genotvol. Nare ervaringen en emoties kunnen een schild van pijn en gevoelloosheid creëren in het weefsel van de yoni en baarmoedermond. Middels diepte massage (de-armouring) kunnen de emoties (pijn) vrij komen en kan het weefsel weer terug naar haar oorspronkelijke staat van zachtheid en genieten. Deze reis eindigt met een g-spot massage, waardoor de los gemaakte emoties oplossen als de g-spot haar water vrij geeft.

Opbouw van deze sessie:

  • We hebben eerst een gesprek, waarin je alle ruimte krijgt om je verhaal te vertellen.
  • We doen enkele oefeningen om de energie in te lichaam op te wekken en te laten stromen.
  • Ik leg uit wat de massage inhoud en bespreek de wederzijdse grenzen en hoe die aan te geven tijdens de sessie. Het eerste deel onderga je gekleed. Het is fijn om makkelijk zittende kleding te dragen. Het is een stevige, rustige diepgaande massage.
  • Als het goed voelt voor jou gaan we hierna de inwendige Yoni massage doen, waarbij ik de wanden van je Yoni, de baarmoedermond en de g-spot masseer. Alle pijnplekjes worden rustig aftastend en in wederzijdse afstemming gemasseerd. Oppervlakkige en soms diepgaande aanrakingen. Ik ondersteun je door de pijn heen te ademen.
  • Als we klaar zijn mag je aan het einde even rustig blijven liggen om je lichaam helemaal te doorvoelen.
  • Afsluiting

Deze helende sessie duurt  meestal 4 tot 5 uur.

Kosten sessie: € 300,- (excl. btw) ongeacht het aantal uren.