Tantrajaartraining voor paren

Tantrajaartraining voor paren

Tantrajaartraining voor paren

Binnenkort ons nieuwe programma. Nog even geduld a.u.b.

Hier alvast een voorproefje

♥Het eerste weekend voelde voor mij als thuiskomen. Jullie veilige bedding zorgde ervoor dat ik uit het hoofd kon komen en gevoelens kon toelaten. Voor mij een wedergeboorte.

Het 2e weekend in het teken van sensualiteit en energetisch aanraken. Het opende de weg naar een meer intieme relatie met mijn geweldige en prachtige vrouw, Jeanette. Mooi hoe de energie tussen ons beiden weer kon gaan stromen door liefdevolle aanrakingen. Fijn om te ontvangen en te geven. Elkaars goddelijkheid te zien, te ervaren en te eren.  Dank voor de prachtige begeleiding om deze dans van sensuele aanraking te leren.

Dankbaar ben ik voor de spiegels die mij werden voorgehouden in de groep. De spiegels die mij confronteerden met mijn angst om niet gezien en niet gehoord te worden. Dankbaar ben ik voor de fijne begeleiding die jullie mij hebben gegeven om mijn gevoelens te kunnen uiten in de groep. Zij gaven mij het inzicht dat ik van mijzelf mag gaan houden, zoals ik ben. En dat ik die bevestiging voor mijzelf niet buiten mijzelf hoef te zoeken.

ik ben dankbaar dat jullie op mijn pad zijn gekomen. Ik ben blij met de mooie reis die ik ben begonnen op het Tantra pad. De jaartraining Samen-Smelten is voor mij een life-changing experience geworden. Ik voel het leven weer bruisen! Jullie hebben een plaats in mijn hart gekregen. Ik voel mij verbonden.

Namasté Nico

♥Lieve Corine,
Wat ben ik dankbaar voor afgelopen weekend. Voor mezelf voel ik me heel rijk met alle aandacht, die ik van je kreeg. Het leek net een op mij toegespitst weekend. Zo mooi sloot alles aan op de ontwikkeling die ik door mag maken. Ik heb diepe en zachte en inzichtrijke ervaringen gehad. En wat een kado is dat! Dank je wel prachtige vrouw, mij zo inwijden in mijn yoni, die ik echt niet ontdekt had en nu net op weg om verder te ervaren en ontdekken. Je bent een grote verrijking op mijn levenspad! Lieve, lieve Corine, je hebt een plekje in mijn hart. Jeanette
Nogmaals heel veel dank en ik wens jou, dat je veel mensen mag begeleiden om de wereld liefdevoller en meer genietend en vredevol te maken.