Tantra voor vrouwen

Tantra voor vrouwen

Tantra voor vrouwen

De wereld snakt naar  vrouwelijke waarden zoals zachtheid, liefde, verbinding, bewust en met aandacht leven. Als vrouw hebben we veelal leren (over)leven vanuit meer mannelijke waarden, waardoor de balans in onszelf en de wereld zoek is geraakt. Ik maak me graag sterk voor de integratie van de mannelijke en vrouwelijke energieën in onszelf. Zo herstellen we van onze oude imprint en kunnen we gaan leven als ware volwassen mensen en kunnen we de energieslurpende dynamieken tussen de geslachten transformeren.

Het is mijn passie me in te zetten voor het welzijn van vrouwen. Ik inspireer je graag hoe te verbinden met je vrouwenlichaam, hoe in je hart gecentreerd te blijven en hoe om te gaan met je eigen intimiteit en seksualiteit. Maar ook hoe je dit met een partner uitwisselt. Ik nodig je uit helder te communiceren en te vragen wat jij nodig hebt voor jezelf. Zo leer je volledig verantwoordelijkheid nemen voor je eigen welzijn. Deze wereld vraagt om vrouwen die in hun kracht staan, die zacht en duidelijk durven te zijn en liefdevolle verbindingen aan kunnen gaan. Een gelukkige vrouw is een stralende vrouw: zij heeft ongelooflijke aantrekkingskracht. Ik geloof dat deze wereld beter wordt als wij als vrouw kiezen om de vrouwelijke waarden weer op de kaart te zetten en ze op een natuurlijke manier gaan leven.

Mijn eigen pad is leidraad voor deze passie. Graag inspireer ik jou als vrouw om je horizon te verbreden en ik nodig je uit medepionier te worden en te kiezen voor een bewust en liefdevol leven. En…… de wereld verbeteren, is beginnen bij jezelf! Je bent van harte welkom.