Reacties van klanten

Reacties van klanten

Reacties van klanten

Yoni4you 2017:

♥Tijdens de overgangsjaren was ik het contact met mijn vrouwelijkheid en seksualiteit kwijt geraakt. Het was erin geslopen en voor ik het wist, was het vuur in mij gedoofd. Het volgen van yoni4you heeft het contact met mijn levensstroom hersteld. De jaartraining heeft me mijn vrouwelijkheid teruggegeven en zachtheid en sensualiteit in mijn leven gebracht. Langzaam maar zeker ontvouwt zich een nieuwe weg waarin ik en mijn partner elkaar weer treffen met respect voor ieders eigen wensen en grenzen. Het volgen van de jaartraining, onder de bezielende leiding van Corine is het mooiste cadeau dat ik mezelf heb gegeven. Ik wens iedere vrouw dit prachtig pad. Maritha 

♥Op een liefdevolle open en veilige bedding, jezelf als vrouw mogen gaan ervaren in alles wie zij is of verlangt te willen worden in haar ZIJN.  Corine, ik vond je hierin geweldig! Je gemak, je flexibiliteit, je lichtheid. Voor mij de juiste vrouw op de juiste plek . Marianne

Yoni4you 2016:

♥De vrouw en vrouwen die na mij komen wens ik een hele mooie reis toe, jezelf ontmoeten in je kwetbare sexualiteit is een fantastisch boeiend avontuur!

♥Heeft met geholpen om evenwicht te hervinden en lichaam en geest op te laden. In de veilige bedding van de yoni4you sisters mocht alles er zijn en in verbinding worden gebracht zonder schaamte, oordeel of schuldgevoel. Het heeft me de kracht gegeven om mijn leven onder ogen te zien, oordelen over mijzelf los te laten, te leren vertrouwen op mijn lichaam en verantwoordelijkheid te nemen. Tegenstrijdige gedachten, het niet weten welke kant op te moeten gaan: door de spiegel van Corine werd de kern geraakt. Ze heeft met geleerd te luisteren naar mijn hart zonder gezond verstand uit het oog te verliezen.
Door in mijn lijf te komen heb ik vertrouwen dat alles zich zal ontvouwen zoals het moet zijn. Hartegroet Diane

♥Lieve Corine. Wat een verwondering heb ik gevoeld over hoe ik mocht groeien in en rondom de drie weekenden Yoni4you. En hoe mooi is de ontdekking van mijn yoni verlopen. Door de verantwoording zo bij mezelf te leggen met de challenge was er geen ontkomen meer aan. En juist daardoor heb ik zoveel mogen ontdekken in het voelen wat er in mijn lijf en yoni  gebeurt. Wat een rijkdom! Daar word ik als vrouw ook zelfverzekerder, krachtiger, warmer, mooier, duidelijker, zachter van. Mijn dankbaarheid is groot voor je begeleiding op dit pad. Je hebt zo mooi aangevoeld wat voor mij juist was. Ik voel me een godin. Deze ervaring wens ik heel veel vrouwen toe.  Liefs uit mijn hart! Jeanette

♥Yoni4you is een onvergetelijke reis naar mijn eigen kracht en liefde geweest. Het drieluik heeft me meer bewust gemaakt van mijn yoni en de verlangens van mijn yoni. Door de zachte bedding van een vrouwengroep kon ik voor het eerst de veiligheid in mijzelf voelen waar ik die altijd buiten mijzelf heb gezocht. Dat is een groot geschenk. Het was heel fijn dat alles er mocht zijn: schaamte, angst, pijn, schuld, verdriet, boosheid maar ook genot en intense vreugde. Yoni4you heeft mij echt in proces gezet. Daarnaast heb ik genoten van al mijn zusters. We hebben heerlijk gedanst, gelachen, gezwommen, gezongen en gegeten. En heel veel met elkaar gedeeld. Dat is echt bijzonder. Corine is compleet toegewijd aan dit pad en begeleidt de weekenden op heel natuurlijke wijze. Ze spreekt uit eigen ervaring en dat voel je. Ook haar assistentes hebben veel bijgedragen aan de fijne en open sfeer in de groep. Yoni4you vereist wat moed en is spannend. Maar je krijgt er heel veel voor terug! Ik ben dankbaar dat ik deze reis heb mogen maken en kan dit drieluik van harte aanbevelen. Caroline nov. 2015

Yoni4you 2015:

Corine leidt je op een veilige en vertrouwde manier naar je kern
en weet zowel de moeilijke als feestelijke momenten te dragen

♥De reis van yoni4you is een reis naar het openen van mijn vrouwelijke hart als nooit tevoren. Corine en Jacqueline hebben een pad gevonden, wat voor mij het pad naar de ware Gnosis vertegenwoordigt. Ik voel me blij, dankbaar en verwondert. Matahari.

♥Echt het meest kostbare cadeau dat ik mezelf ooit heb gegeven.De opbouw van de weekenden was zo af, kloppend en rijk. Juist je meebewegen en aandacht geven aan wat zich aandient, maakte het zo, dat het voor eenieder was wat het mocht zijn; wat ieder, ik in elk geval, nodig had. Dank je Corine dat je ons hierin hebt meegenomen en op ons eigen pad hebt gezet.

♥Ik heb ‘wat heerlijk’ geroepen terwijl ik pijn had. Dit is een helende reis op weg naar vrouwelijkheid, vertrouwen en sexy zijn. No matter what……….

♥Yoni4you: Een onvergetelijke reis naar mijn kracht en liefde

 

20 Responses to “Reacties van klanten”

 1. Attie

  Lieve Corine, Wat was het heerlijk om deze 5 uur bij jou te zijn.
  Jou aandacht, woorden, aanrakingen, aanwezigheid, jouw “zijn”, waren allemaal zo liefdevol en echt dat het een heerlijk bad was waar ik in ondergedompeld werd.
  Heel fijn dat alle dingen er mochten zijn. Dat je zo aanvoelde wat ik nodig had was voor mij heel bijzonder en fijn Het op een fijne manier ontleden van mijn gepieker zo ik binnenkwam. Het diepte-intervieuw, jouw aanraking en uiteindelijk (toch) de joni healing. Waarbij je mij op een hele fijne manier hebt ondersteund.
  Heel erg bedankt. Het is niet alleen een mooie herinnering, maar een steeds dieper wordende genezing voor de rest van mijn leven . Heel veel dank!. Je bent een hele mooie en bijzondere vrouw. Heel blij jou te hebben ontmoet in mijn leven.
  Liefs, Attie

  Beantwoorden
 2. Odette

  Wat een extra vakantie zou worden met daarin een workshop, werd een reis van inzichten, nieuwe ervaringen, mezelf ontmoeten, fijne ontmoetingen, transformatie, openheid en veel tranen, waaronder de inzichten lagen verscholen. Een 9-daagse reis met de auto. Bij het instappen begon het proces van met elkaar in gesprek zijn, het zoeken naar de inzichten onder de patronen, maar ook de humor en luchtigheid kregen ruimte. Tot bij het weer thuis uitstappen heeft het geduurd. De lokatie voor de workshop in Lieurac was betoverend mooi en afgestemd. De workshop bood veel variatie in ervaren. Ik ben voor mezelf uitdagingen aangegaan, maar mocht ook bewust kiezen voor een stapje terug. Het was allemaal goed en een mooie oefening in trouw zijn aan mezelf. En natuurlijk was er ook de worsteling met mezelf, de eeuwige criticus, de twijfelaar en de strenge wijzende vinger. Maar ik heb geleerd daarin te ademen en er met zachtheid naar te kijken en er uiteindelijk om te (glim)lachen. Als ik voor mezelf spreek kan ik zeggen dat ik, met deze reis, de liefde voor mezelf weer heb gevonden. Ik dacht altijd dat die zo ver weg was gestopt en veilig lag opgeborgen. Voor wie dan en voor welke gelegenheid? Het is allemaal vrij gelaten en ik heb mogen ervaren dat er een prachtig mens onder verscholen ligt. En dat prachtige mens heb ik mee naar huis genomen. Weet niet of het op afstand ook werkt, maar thuis had er ook een transformatie plaatsgevonden. Er is een grote opening gecreeerd voor samen verder ontdekken en we pakken het met beide handen aan. Ik dank mijn beide reisgenoten voor hun onvolwaardelijke liefde en hun soms strenge aanpak, maar vooral voor de veilige bedding, waarin alles mocht ontstaan. Dank ook voor alle luchtigheid en humor, want die was onontbeerlijk in de soms zware stukken. Corine, dank je wel voor deze reis van ervaringen en inzichten en voor de fijne workshop. Het was uit jou eigen levenservaring gegeven en dat maakt het iedere keer weer zo natuurlijk. Je was telkens professioneel daar aanwezig waar het nodig was. Tot een volgende reis, ik ga graag weer mee.

  Odette

  Beantwoorden
 3. Erwin

  De workshop van Corine kwam voor mij op het juiste moment. Na wijs beraad hebben mijn vrouw en ik besloten gezamenlijk naar Frankrijk te gaan. Vanaf de eerste tot en met de laatste dag heb ik met volle teugen genoten van een zeer gevarieerd programma, het heerlijke eten, de geweldige mensen om samen mee te mediteren, maar vooral de voor mij verrassend sterke leidende hand van Corine. Op een gegeven moment werd ik gemasseerd door 10 liefdevolle vrouwenhanden en op dat moment voelde ik voor het eerst wat het is om daadwerkelijk te kunnen ontvangen. Ik was zo overweldigd dat ik duizelig werd en nog enkele dagen de liefde door mijn hele lichaam voelde suizen. Elk celletje vibreerde. Deze workshop heeft daarnaast nog vele andere betekenissen voor mij, maar ik wil het hier bij laten. Mocht je twijfelen een workshop bij Corine te doen? Stop! Stop met twijfelen. Schrijf je in, want je kunt een fantastische ervaring beleven.

  Edwin

  Beantwoorden
 4. Turid

  Tantraworkshop Lieurac 2,3,4,5 AUGUSTUS 2013

  Lieve Corine
  Ik wil je van harte bedanken voor een mooi tantra weekend in zuid Frankrijk. Veel lach en tranen samen met liefdevolle mensen in een heerlijke natuur. Bijzonder!

  xxx Turid

  Beantwoorden
 5. Ruud

  Consult en Tantra sessie Corine.

  Corine heeft mij eerst een uur gecounseld waarin ze mij vragen stelde inzake mijn opvoeding en de relatie met mijn ouders. Ze wilde weten hoe ouders zich naar mij toe hebben gedragen, en hoe ik dat als kind heb ervaren. Door haar doortastende manier van vragen heb ik eindelijk een aantal gebeurtenissen uit die tijd kunnen linken aan het gedrag van mijn ouders. Hierdoor heb ik een beter beeld gekregen van wat er zich allemaal heeft afgespeeld tijdens mijn opvoeding, en begrijp ik zelf beter hoe ik nu in elkaar steek, en waar bepaald gedrag en behoeftes vandaan komen. Hierdoor ben ik beter in staat zaken te accepteren, en gebeurtenissen een plaatsje te geven.
  Na dit mooie consult ben ik lekker gaan douchen om de energie van me af te spoelen, en kreeg ik een Kashmiri sessie. Ik heb me helemaal welkom gevoeld door haar liefdevolle aanrakingen. Ik werd gekoesterd als een klein kind en kon me redelijk goed overgeven. Wat Corine me tijdens het consult wilde uitleggen, liet ze nu haar handen zeggen. Lieve Corine hartelijk dank voor het mooie consult, het heeft me echt veel gebracht!

  Harte groet Ruud

  Beantwoorden
 6. Martin

  Ik loop geregeld tegen schuldgevoelens aan. Die gevoelens zitten heel diep en vinden naar mijn gevoel hun oorsprong in mijn jeugd. Door die schuldgevoelens voel ik me geregeld ongelijkwaardig in mijn relatie met mijn vrouw en hebben vaak tot gevolg dat ik erg bezig ben met mijn gevoelens terwijl ik er eigenlijk voor haar wil zijn. De uitspraak “ik ben je moeder niet” hoor ik iets te vaak van haar en raakt me diep. Die gevoelens maken het erg moeilijk om een diep gevoel van verbinding in te gaan en te blijven. Ik voel een dringend verlangen om iets met die schuldgevoelens te doen. Ze zitten mezelf en mijn compassie in de weg. Met deze hulpvraag kwam ik bij Corine. Direct bij het openen van de deur geeft ze me het gevoel dat ik hier goed ben. Een prachtig mens met ogen die je welkom laten voelen, met alles wat je bent en bij je hebt. Ik voelde me weliswaar gespannen maar ook heel welkom en uitgenodigd om er te zijn. Het eerste deel van de sessie was een kopje thee en een heel mooi gesprek waarbij Corine me liet voelen dat het veilig was om de diepte in te gaan en openhartig te zijn. Corine wist me, zonder doekjes erom te winden, te laten inzien waar mijn uitdagingen zitten en hoe ik in mijn kracht mag blijven zonder in mijn schuldgevoel te duiken. De inzichten die ze me geboden heeft waren diep en ze hebben me geholpen mijn patronen te herkennen. Het tweede deel van de sessie was een healing massage. Nadat ik me gedoucht had en gehuld in een lendendoek terug was gekeerd in haar ruimte, ontving Corine me gehuld in een omslagdoek. Ik was gespannen, ik wist niet goed wat er zou volgen, mijn hart klopte wild. Corine stelde me op mijn gemak met een mooi, liefdevol ritueel, de Hartegroet, waarna ze me uitnodigde op haar massagetafel. De lendendoek ging af, dat was mijn keuze. Wat volgde was een prachtige, betoverende, energie, voel massage waarvoor woorden bijna tekortschieten. Ik voelde me meegenomen op reis door mijn eigen lichaam waarbij geen stukje werd overgeslagen. Ik voelde me uitgenodigd om mijn eigen lichaam te voelen en de energiestromen die Corine bij me losmaakte. Op mijn buik werd ik door haar liefdevolle aanrakingen overspoeld door verdriet en gevoelens die er allemaal mochten zijn. Ik werd me gewaar van een dikke “knoop” in mijn buik die de vrije stroming van de energie verhinderde. Eenmaal op mijn rug gekeerd heeft Corine de knoop zo klein gemaakt dat de energie als een fontein uit mijn buik, door mijn borst langs mijn armen stroomde. Ik tintelde over mijn hele lijf, de energie stroomde vrijelijk. Ik voelde me geheel vernieuwd in contact met mezelf, mijn lijf. De sessie werd afgesloten met een gesprek en een kopje thee, ik was me in het geheel niet bewust geweest van de tijd. Al met al duurde de sessie drie uur, ik reed in een roes terug en kwam een uur te laat op een afspraak. Het was goed. De rest van de middag heb ik me met mijn vrouw in verbinding gevoeld terwijl we allebei met elkaar deelden. Ik heb haar moeiteloos geopend en haar welkom laten voelen met al haar pijn en verdriet. Terwijl ik dit schrijf, voel ik de energie vrij door mijn lijf gaan en de nawerking van de sessie nog nagloeien. Bedankt Corine, hier ga ik nog lang plezier van hebben.

  Martin (51)

  Beantwoorden
 7. Rik

  Ik was totaal in een andere wereld tijdens de Kashmiri massage. Ik voelde mezelf op een heel diep niveau en de energie stroomt nog steeds voelbaar door mijn hele lichaam. Corine ik ben er stil van. Het heeft een hele diepe indruk op mij gemaakt.

  Rik

  Beantwoorden
 8. Jacqueline

  Eindelijk, eindelijk was het zover! Opgevoed in een “steng” gereformeerd gezin dacht ik op mijn 40ste: is dit nu mijn leven, wil ik zo 80 worden? Nee, maar hoe dan wel. Toen kwam ik in aanraking met Corine en daarmee dus ook met Tantra en de Kashmiri massage. Gedurende twee en half jaar heb ik zes Kashmiri massages van haar mogen ontvangen. En wat vond ik het eng! In al mijn naaktheid met al mijn oordelen, met al mijn eigen aannames van wat wel en niet “hoort” lag ik daar……… bang voor de aanraking. De aanraking door Corine maar ook de aanraking van mijn gevoel, mijn angst, mijn verlangen, mijn stoere, mijn dromen, mijn kwetsbaarheid en ’t kleine kind in mij dat graag gezien wil worden. Na iedere Kashmiri massage wist ik dat ik langzaam aan steeds dichter bij het punt van bevrijding zou komen. En ik kon niet wachten, ik was ongeduldig en dacht dat het nooit zou gaan lukken. Maar gisteren was het zover, zonder dat ik het van te voren bedacht had. Gisteren kon ik met al mijn zintuigen genieten van een Kashmiri massage. De massage voelde voor mij als een dans met mijn eigen lichaam. Vrij van oordelen en aannames durfde ik te zijn wie ik werkelijk ben, genoot ik van mijn eigen lichaam zonder schaamte. Vol verlangen en vertrouwen kijk ik uit naar alles wat komen gaat.

  Jacqueline

  Beantwoorden
 9. Odette

  Tantra jaartraining voor vrouwen 2013

  Na enkele ontwapenende vrouwencirkels bij Het Potentieel achter de rug te hebben, leek het me wel een volgende uitdaging om in een tantra jaartraining voor vrouwen te stappen. Spannend vond ik het wel, want ik had nauwelijks ervaring met tantra, maar ik heb alles behalve spijt. Gekomen met veel vastzittende boosheid, zelfkritiek en veel in het hoofd zittende overtuigingen, heb ik de jaartraining met mijn medezusters afgesloten. Ik ben vrijer en zachter geworden. Ben mijn lichaam meer gaan waarderen en bewonderen. De verbinding met mezelf is sterker geworden, waardoor het makkelijker is om de verbinding met de ander aan te gaan.
  De leiding van Corine heb ik als zeer professioneel ervaren. Ik voelde me veilig waardoor ik kon groeien en ontluiken. Corine weet waar ze het over heeft en was iedere keer weer goed voorbereid. Het klopte in alles. Ik heb me bij haar geen moment ongemakkelijk gevoeld, ook niet als ze me confronteerde met mezelf. Ze ondersteunt waar nodig.

  Ik kijk terug op een erg fijn jaar, met als afsluiting een supertoetje….de helende Yonimassage. Wat een ervaring!

  Dank aan Corine en de andere ‘zusters’ van de vrouwencirkel.

  Beantwoorden
 10. Marius

  13-11-2012
  Met enige regelmaat ontvang ik tantra kashmiri sessies bij Corine. Als manager ben ik veel in mijn hoofd bezig. Dat geeft vaak stress. Door de sessies kwam ik er al snel achter dat tantra bij me past, de energie ging weer stromen en emoties kwamen los. De sessies worden intenser en ik wordt me steeds bewuster wat seksuele energie voor me kan betekenen. In de sessies ervaar ik vaak een gevoel, dat voorbij de woorden gaat. De tijd staat soms stil, mijn hoofd is leeg en ik voel mijn lichaam totaal. Tantra maakt me ook vrijer in het dagelijks leven, ik ben veel bewuster geworden, het helpt me ontstressen en ik heb minder hoofdpijn.

  Marius

  Beantwoorden
 11. Roos

  Door de liefdevolle en uiterst respectvolle manier waarmee Corine werkt tijdens een tantrische kashmiri massage, voelde ik mij voor het eerst sinds mijn kindertijd totaal ontspannen. Woorden om dit te beschrijven zijn moeizaam te vinden. Na een liefdevol welkom en een meditatie, waarin de dagelijkse beslommeringen van mij afgleden, kwam ik in een veilige sfeer terecht, zowel in de ruimte als in mijZelf. Door de diepe ademhaling ontspande ik meer en meer. Ik kwam in de void terecht waar mijn wezen groter en groter werd, en tijd en lichaam niet meer bestonden. Mijn huid, waarvan ik mij zijdelings nog bewust was, loste op al bleef de aanraking op de achtergrond voelbaar. Alle energieën draaiden door elkaar heen en ik bestond als Mens niet meer. Ik was aanwezig in 2 dimensies; woorden als intense veiligheid en de grootsheid van mijn totale Wezen zijn wat ik eraan kan geven. Een onbeschrijflijke ervaring door deze liefdevolle respectvolle heldere Vrouw!

  Roos

  Beantwoorden
 12. Carola

  Corine neemt je in een vrouwelijk flow mee naar je eigen wezen en naar dat ‘wat aan de orde is’. Pendelend tussen het kwetsbare meisje en de wijze vrouw, in verwarring over actief ontvangen en passief geven, kwam ik in het gebied van mijn ‘zijn’. Van op en top ‘vrouw zijn’. In het contact met de anderen, kon ik mezelf even totaal zien én ontvangen. Heel verrassend, heel waardevol.

  Carola

  Beantwoorden
 13. Yvonne

  Door het bundelen van de krachten van de vrouwen ben ik mij krachtiger gaan voelen, goed voelbaar en merkbaar in mijn daadkracht. Helemaal mijzelf kunnen zijn. Zelfvertrouwen.

  Yvonne

  Beantwoorden
 14. Sunniva

  Na de vrouwenworkshop ‘sensualiteit en vrouwenpassie’.
  Niks is hetzelfde. Ik heb andere ogen en oren. Volgens mij ook een ander lichaam. Zeker een andere vulva. En een andere stem. Ik begin te ontschamen. Mijn zanglerares was door het dolle.

  Sunniva

  Beantwoorden
 15. Roeli

  Lieve vrouwen, ik heb het heerlijk gehad. Het was goed om weer eens op een andere plek en in een andere setting te zijn. Het heeft me verrijkt, ik voelde me gezien en dat was zeer prettig.

  Roeli

  Beantwoorden
 16. Jacqueline

  15-03-2011
  Ha lieve Corine en Caroline,

  Bedankt voor dit heerlijke vrouwen weekend. Ik dobber nog een beetje na en langzaam komt de turbulentie weer op zijn plek. Ik heb tot in mijn ziel genoten van de energie die vrijkomt als vrouwen zichzelf toestaan te genieten. Het beeld dat van een genietende vrouw, waarvan haar wens vervuld werd heeft mij tot in mijn hart geraakt. Liefdevolle knuffel en groet! Tot ooit!…….

  Jacqueline

  Beantwoorden
 17. Jose

  Hoi lieve Corine,

  Dankjewel voor de reiki2 cursus en voor de gereedschappen om echt diep te helen en te veranderen, mijzelf en anderen. Dankzij reiki en de symbolen heb ik nu de kans te worden wie ik al ben en steeds meer uit te dragen wie ik ben. Het transformatieproces dat voor mij inzette met deze cursus, heb ik als een belangrijk, maar ook beangstigend proces ervaren. Toch ben ik zo blij dat ik dit pad gegaan ben en dat er nu zoveel anders is. Het oude loslaten, ruimte maken voor het nieuwe, beleven en doorleven en de verbinding nog dieper voelen met het goddelijke licht; zo klein en zo groots als je kan zijn, dat zijn dingen waarvoor ik alleen maar dankbaar kan zijn en die me heel blij maken. Het was fijn met jou als ‘lerares’die weg te mogen gaan, een mooie reis die we met ons vieren mochten maken. Ik kan alleen maar zeggen dankjewel voor alles wat je voor ons mogelijk hebt gemaakt.

  Jose

  Beantwoorden
 18. Ewout

  Spiegelen
  Jij en ik
  beide een eigen naam
  Jij en ik
  beide een eigen bestaan
  jij en ik geven een naam aan het bestaan
  Het is een zeer fijne ervaring om mensen om mij heen te hebben die hun liefde willen delen, dank je voor het bewust worden van de positieve energie om mij heen, positieve energie van mij en van de ander. Met het uitstralen van de liefde neem ik die van jou mee. Tot gauw bij de terugkomdag. Een HART voor jou.

  Ewout

  Beantwoorden
 19. Jose

  Hallo lieve Corine,

  Ik ben blij dat je op mijn pad bent gekomen en dat ik bij jou de reikicursus mocht ervaren.Hoe nieuw was dit voor mij. Ik heb het samenzijn met de groep als heel warm en liefdevol ervaren en heb vertrouwen in wat de reiki me brengen zal.Ik heb je begeleiding als een warme omhulling met veel kennis, wijsheid en ervaring kunnen voelen. Je hebt een weg voor me geopend.Bewustworden is fijn. Onze gezamenlijke harteliefde in de groep was voelbaar aanwezig. Hoewel ik nu moet en mag groeien op dit pad van Reiki kijk ik daar halsreikend naar uit.Voor het worstelen in mijn leven kan ik nu dankbaar zijn. Wat hebben wij met elkaar mooie dingen mogen beleven en delen. Wat een prachtig kado!Ik voel mij nu zo veel meer verbonden met de aarde, de liefde, het universum en mijn echte natuurlijke zelf. Dankjewel. Dankjulliewel.

  Hartegroet Jose

  Beantwoorden
 20. Martin Zwinkels

  In de loop van 2009, na een intake in 2008, hebben wij met Corine samengewerkt aan Samenwerken binnen een projektgroep. Bewust is daarbij gekozen voor het proces, het individu binnen het team en heel bewust is daarvoor gekozen voor Het Potentieel. Verwacht niet, dat het verloop en het resultaat daarin voorspelbaar is of zal zijn. Verwacht wel meedenken, professionaliteit en rekening houden met ieders belangen, individuele zowel als organisatorische, van de kant van de coach. Links of rechtsom heeft dit proces ons team dichter bij elkaar gebracht en dus sterker gemaakt.
  Martin Zwinkels; Managing Director. Greiner Bio-One BV, Alphen a/d Rijn, Oktober 2009

  Beantwoorden

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *