Lorelei Vrouwenfestival de 2 Maria’s

Lorelei Vrouwenfestival de 2 Maria’s

Lorelei Vrouwenfestival de 2 Maria’s

De ‘Heilige’ en de ‘Hoer’ in jou

Donderdag 24 en zondag 27 augustus een 3 uur durende tantra workshop van 10.00-13.00 uur, waarbij je dieper in je vrouw zijn zakt.

Bewust worden van je vrouwelijke essentie, de vrouwelijke intimiteit  en de vrouwelijke seksualiteit staat voor veel vrouwen nog in de kinderschoenen. Schaamte, schuldgevoel, niet weten hoe ermee om te gaan houden ons gevangen in vaak onbevredigende patronen. De 2 Maria’s symboliseren de innerlijke kwaliteiten van onze vrouwelijke essentie. Maria de moeder van Jezus staat symbool voor de maagdelijkheid, puurheid, schoonheid, liefde en moederschap. Maria Magdalena staat symbool voor de inwijdster, de priesteres, de schaamteloze seksuele vrijheid, de helende kracht van liefde en seksuele energie. In deze 3 uur gaan we op reis met deze 2 archetypen en onderzoeken we hoe deze in jou vertegenwoordigd zijn. Deze workshop is zowel voor vrouwen die hun eerste schreden op het tantra-pad zetten als voor vrouwen die daar al stappen hebben gezet. Openend, inzichtgevend.

Middels kleine meditaties en speelse oefeningen gaan we elkaar ontmoeten. In de ontmoeting met andere vrouwen, kun je jezelf  beter leren kennen en herkennen hoe deze 2 Maria’s in jou leven.

Voor deze workshop is het handig als je een deken, yogamatje of schapenvacht mee brengt, omdat we ook een deel op de grond zullen liggen. Van harte welkom!!