Annulerings- cancellation policy

Annulerings- cancellation policy

Mocht het onverhoopt voor komen dat je een sessie wilt annuleren dan zijn dit de huisregels:

1. Mijn sessies staan meestal ruim van te voren gepland. Agendaruimte is kostbaar. Als je de sessie minder dan 24 uur van te voren annuleert betaal je  € 50,- voorbereidingskosten cq agendaruimte.

2. Als je niet op komt dagen bij een sessie betaal je het totale sessiebedrag.

Annuleren van een jaartraining:

Een jaartraining voorbereiden en organiseren kost veel tijd en energie. Een deel daarvan komt terug in de bijdrage van de deelnemers. Om deelname zo toegankelijk mogelijk te maken zijn mijn prijzen scherp. Dit maakt dat ik ook scherpe annuleringsregels heb.

1. Als je voor een training inschrijft betaal je € 200,- inschrijfgeld. Mocht je annuleren dan dat krijg je dit bedrag niet terug.

2. Mocht je tijdens de jaartraining ervoor kiezen om uit te stappen dan blijf je verantwoordelijk voor het betalen van het hele traject. In geval van ziekte, waardoor je de training niet kunt volgen, mag je na overleg van een doktersverklaring het trainingsbedrag een jaar  laten staan voor een andere activiteit bij het Potentieel. Betalingsplicht blijft.

3. Beslis je binnen 1 maand voor  aanvang van de training dat je niet mee doet, dan  betaal je 50% van de jaartrainingskosten.

4. Beslis je binnen een week voor aanvang van de training toch niet mee te doen, dan krijg je 25% terug

Cancellation policy international retreats Andrew Barnes

Deposits are not refundable. After you subscribed and put your deposit, your spot is safe.

If you cancel 14 days before the retreat starts, 50% will be payed back

If you  cancel within 7 days before the event starts, you will get NO refund.

If you cannot come to the retreat because you got sick, we will need a doctors note, so that you do not loose your full amount. Your payed amount can be used within 12 months for another retreat of Andrew Barnes in Belgium or the Netherlands